Eco notitieboeken

Eco notitieboeken

Arbos is een Italiaans merk in prachtige, unieke en bijzondere ECO (notitie)boeken en schriften.  Al meer dan 30 jaar maakt Arbos producten van hoogwaardige kwaliteit; van gerecycled leer, gerecycled textiel en gerecycled papier. Mooie producten met een maatschappelijk verhaal. Sinds 2020 te koop bij KingsPoint. Arbos is een bedrijf met liefde voor de natuur en passie voor papier. Alle producten worden gemaakt van materialen die het milieu respecteren. Dankzij samenwerkingen met  verschillende  ontwerpers  en  kunstenaars  trekken de  schrijfcollecties de  aandacht van schrijvers en consumenten met een passie voor papier en inkt. Ieder product en ontwerp heeft een eigen bijzonder verhaal.

Alle Arbos-producten worden met passie en hoogstaande (technische) kennis vervaardigd. Naast aandacht voor de ambachtelijke productie, zijn duurzaamheid en maatschappelijke belangen, belangrijke speerpunten voor het bedrijf. De volgende drie punten typeren de filosofie achter de producten van Arbos:

  • Respect voor mensen:
    Arbos is een merk dat zich sociaal verantwoordelijk voelt en de rechten van haar werknemers nauwlettend in de gaten houdt. Arbos garandeert dat haar producten op een maatschappelijk verantwoorde manier worden vervaardigd.
  • Respect voor het milieu:
    Arbos is één van de eerste bedrijven in Italië die enkel produceert met gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Hiervoor kreeg Arbos al in 2007 een prijs, als pionier in het werken met recycling van materialen met oog voor omgeving en milieu in Italië.
  • Onderzoek naar schoonheid:
    Het label “Made in Italy” staat wereldwijd bekend als een symbool voor kunst, stijl en elegantie. Bij Arbos onderzoeken ze constant de esthetiek in relatie tot functionaliteit. Vanuit echt vakmanschap, steeds op zoek naar een innovatieve manier van produceren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 33

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 33

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren