BambooCups

Waarom zijn de Bamboocups zo populair?

Elk jaar gooien we meer dan 100 miljard wegwerpbekers weg. Die bekers zijn van plastic of van karton met plastic coating. Dit vervuilt enorm. De wegwerpbeker gebruik je gemiddeld niet langer dan 30 minuten hoewel een natuurlijk afbreekproces 450 jaar zou duren. De meeste “coffee to go” zaken beseffen dat ook en daarom wordt er op steeds meer plekken korting toegepast. Ga met je eigen (hippe) beker ’s ochtends van huis en vraag bij een koffie zaak, of op de vele kiosken van de spoorwegen of de Starbucks filialen een “refill” en ontvang €0,25 korting op je koffie/thee. Je verdient je eigen beker in “no time” terug en bespaart daarmee vele wegwerpbekers!

Waarom deze BambooCup?
Het succes van de bekers zit in de goede en degelijke kwaliteit. De BambooCups zijn, in tegenstelling tot vele andere bekers, veilig, bevatten een minimale hoeveelheid Melaminehars (nodig om te binden) en zijn smaak- en geur neutraal. De vele hippe prints waarin de bekers verkrijgbaar zijn, maken de BambooCups heel gewild. Bovendien hebben zij een stevige hersluitbare bamboe deksel (gepatenteerd). De bekers zijn er met trendy Lama-, Flamingo- en Eenhoorn-prints, maar ook met prachtige klassieke motieven. Een leuk en origineel idee voor een cadeau en helemaal passend in de strijd tegen de wegwerpcultuur. De bruine (eco-vriendelijke) kartonnen verpakking rondom de beker, de kartonnen displays voor de presentatie en de vijftig verschillende motieven maken van BambooCups een prachtig totaalplaatje.

Een eigen BambooCup?

Vanaf 500 stuks bestel je ook je eigen BambooCup met je zelfgekozen print met of zonder logo of naam! Ideaal voor een leuke print uit jouw stad of voor een relatiegeschenk of kerstpakket. Vraag per mail naar de mogelijkheden! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 62

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 62

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Realisatie: WebEngine