Nieuws

NIEUWE PRODUCTEN

Bijna wekelijks komen er nieuwe producten bij ons binnen van onze vaste leveranciers. Zoek je wat nieuws; klik dan op "nieuwste collectie van het seizoen". Zo blijf je op de hoogte van al die leuke kleine gifts en speelgoed artikelen. Heb je vragen over onze artikelen, bel of mail gerust! Check ook zeker onze TOP 100 lijstjes! Want eversellers en bestsellers vind je vooral in die lijstjes!

 

Beurzen

Wij staan op diverse bekende beurzen voor de retail in Nederland en België. Leuk als je langskomt. Zie hiervoor het kopje "Beurzen". Zelf bezoeken we ook verschillende buitenlandse beurzen om in contact te blijven met onze leveranciers en op zoek te gaan naar nieuwe trends. Mocht je tips hebben voor aanvullende collecties dan houden wij ons altijd aanbevolen!

Kanjers voor het magazijn!

Wil je 2 of 3 dagen werken in een klein team (maximaal 5 personen) in een magazijn vol speelgoed en gifts? Licht orderpick werk, inpakwerk en het labelen van pakketten.

Meer info? Bel of mail met Alex of Marieke (info@kingspoint.nl of 06 44275567 (Alex).

Uitbetaling via Payroll of op ZZP basis. 

 

De collecties rustig bekijken in onze showroom in Tilburg? Onze nieuwe showroom is op afspraak te bezoeken, op ruim 100 m2 staat onze collectie uitgestald in kasten. Je bent van harte welkom (op afspraak).