GROOTS in kleine CADEAUTJES

“Kings” staat voor “Konings” (Marieke Konings Cranen), “Point” staat voor “Punt” (Alex Punt) en samen vormen zij het duo “KingsPoint”!

Hoe waarom en wat?

In april 2015 startte het avontuur genaamd “KingsPoint” en inmiddels is het een bewezen succes met veel leuke klanten in boekhandelsland, speelgoedland en bij vele bekende “stops” en “spots”! Met een gevarieerde collectie van zo'n 2000 artikelen in kleine (cadeau) artikelen en (klein) speelgoed kunnen we een passende collectie per winkel samenstellen. Met jaarlijks honderden nieuwe artikelen en wijzigingen blijft het leuk, verrassend en aantrekkelijk voor de winkel en de consument.

Wij bezoeken veel buitenlandse beurzen om steeds weer in te spelen op nieuwe trends die passen bij onze klantengroep. Alex is de speelgoedkenner dankzij zijn jarenlange ervaring bij Intertoys. Ook als vertegenwoordiger van diverse speelgoedmerken kent hij en weet hij veel over (goed) speelgoed en aan welke eisen dit moet voldoen. Marieke heeft met 15 jaar werkervaring bij de uitgeverij en door de bezoeken aan vele retailers veel kennis opgedaan. De combinatie werkt daarom erg goed.

Inmiddels zijn we na een verhuizing en uitbreiding gesetteld in Tilburg met een magazijn van ruim 400m2. Wekelijks beleveren buitenlandse leveranciers ons om de voorraden op peil te houden zodat wij snel (binnen enkele dagen tot een week) de winkels kunnen voorzien van de gewenste producten. 
 

Voor wie?:

Voor boekwinkels, wel of niet direct gerelateerd aan boeken (zoals Gruffalo), leuke en betaalbare gifts en klein speelgoed die je gemakkelijk als impuls product “erbij” verkoopt als (boek)handelaar. Met als idee om met non-books de boekentafels extra fris en aantrekkelijk aan te kleden. 

Voor speelgoed- en cadeauwinkels; Mooi betaalbaar kwalitatief klein speelgoed, knuffels en papier en schrijfwaren. Ideaal voor de decembermaanden, kinderfeestjes of gewoon voor opa of oma die iets kleins willen kopen voor hun kleinkinderen. 

Voor kook/koffie winkels: Niet alleen in de boekhandel maar ook bij de kook/koffie/thee winkels is het merk Chic.mic een groot succes met alle bamboe producten. 

Onze merken

  • KingsPoint is exclusief distributeur van het merk moses-Verlag, bekend van de kwalitatieve non books producten: leeslampjes, boekenleggers, boekensteunen, boekentassen, bureau accessoires en leuke kinder gifts in de kleine prijsjes (tussen € 1 en €10), de prachtige productlijn “de natuur ontdekken” en diverse items in het houten speelgoed!
  • KingsPoint is distributeur van Blueprint Collections voor Nederland, met (stationary)lijnen van Nijntje, Vincent van Gogh, Sara Miller en Pusheen.
  • KingsPoint is exclusief distributeur van Chic.mic voor Nederland en België met de BambooCups, ontbijtplankjes, RVS waterflessen en "office mugs". Ook de lucifer cadeau doosje en canvas schilderijtjes komen van deze innovatieve leverancier.
  • KingsPoint is exclusief distributeur van Aurora voor Nederland en België met alle knuffels, Shaun het Schaap, Gruffalo knuffels, Dino knuffels, Eco nation (100% duurzaam), Yoohoo & Friends, Mini flopsie, draken, eenhoornen, palm pals, etc. Meer dan 500 verschillende soorten knuffels en sleutelhangers met een hele goede prijs-kwaliteit.
  • KingsPoint is distributeur van het Italiaanse ECO stationery merk ARBOS; 100% verantwoord geproduceerde notitieboeken in gerecycled leer, textiel. 
  • Brunnen is een duitse leverancier in de kantoor artikelen branche met leuke papier en schrijfwaren. Daarnaast zitten zij achter de creatieve lijn van Knorr Prandell; KLEI GUM! Een prachtige creatieve lijn voor kinderen vanaf 8 jaar.  


Alle product(lijnen) zijn natuurlijk terug te vinden op deze site! Kijk lekker rond, vraag een inlogcode aan (als winkelier) om zeer eenvoudig te bestellen!

En mocht je zin hebben; like de facebook pagina of volg ons op Instagram.

Alex Punt en Marieke Konings

Alex: 06 44275567 / Marieke: 06 45272960 / info@kingspoint.nl