GROOTS in kleine CADEAUTJES

 

“Kings” staat voor “Konings” (Marieke Konings Cranen), “Point” staat voor “Punt” (Alex Punt) en samen vormen zij het duo “KingsPoint”!

Hoe waarom en wat?

In april 2015 startte het avontuur genaamd “KingsPoint” en inmiddels is het een bewezen succes met veel leuke klanten in boekhandelsland, speelgoedland en bij vele bekende “stops” en “spots”! Met een gevarieerde collectie van zo'n 2000 artikelen in kleine (cadeau) artikelen en (klein) speelgoed kunnen we een passende collectie per winkel samenstellen. Met jaarlijks honderden nieuwe artikelen en wijzigingen blijft het leuk, verrassend en aantrekkelijk voor de winkel en de consument.

Wij bezoeken veel buitenlandse beurzen om steeds weer in te spelen op nieuwe trends die passen bij onze klantengroep. Alex is de speelgoedkenner dankzij zijn jarenlange ervaring bij Intertoys. Ook als vertegenwoordiger van diverse speelgoedmerken kent hij en weet hij veel over (goed) speelgoed en aan welke eisen dit moet voldoen. Marieke heeft met 15 jaar werkervaring bij de uitgeverij en door de bezoeken aan vele retailers veel kennis opgedaan. De combinatie werkt daarom erg goed.

Sinds 2016 zijn we gevestigd in Tilburg waar we een magazijn hebben van 400m2 en een vernieuwde showroom van ruim 100m2. Wekelijks beleveren buitenlandse leveranciers ons om de voorraden op peil te houden zodat wij snel (binnen enkele dagen tot een week) de winkels kunnen voorzien van de gewenste producten. 

Voor wie?:

Voor boekwinkels, wel of niet direct gerelateerd aan boeken (zoals boekenleggers, leeslampjes), leuke en betaalbare gifts en klein speelgoed die je gemakkelijk als impuls product “erbij” verkoopt als (boek)handelaar. Met als idee om met non-books de boekentafels extra fris en aantrekkelijk aan te kleden en de kassa aanslag te verhogen. 

Voor speelgoed- en cadeauwinkels; Mooi betaalbaar kwalitatief klein speelgoed, knuffels en papier en schrijfwaren. Ideaal voor de decembermaanden, kinderfeestjes of gewoon voor opa of oma die iets kleins willen kopen voor hun kleinkinderen. 

Voor kook/koffie winkels: Niet alleen in de boekhandel maar ook bij de kook/koffie/thee winkels is het merk Chic.mic succesvol met alle PLA en RVS producten. 

Onze merken:

  • KingsPoint is exclusief distributeur van het merk moses-Verlag, bekend van de kwalitatieve non books producten: leeslampjes, boekenleggers, boekensteunen, boekentassen, bureau accessoires en leuke kinder gifts in de kleine prijsjes (tussen € 1 en €10), de prachtige productlijn “expeditie natuur", "Phänomint" en diverse items in het houten speelgoed!
  • KingsPoint is exclusief distributeur van Chic.mic voor Nederland en België met een prachtige PLA (100% natuurlijk) to go collectie en RVS collectie (thermosflessen, koffiebekers, lunchboxen).
  • KingsPoint is exclusief distributeur van Aurora voor Nederland en België met alle knuffels, Shaun het Schaap, Gruffalo knuffels, Dino knuffels, Eco nation (100% duurzaam), Mini flopsie, draken, eenhoornen, Palm pals, etc. Meer dan 500 verschillende soorten knuffels en sleutelhangers met een hele goede prijs-kwaliteit.
  • KingsPoint is distributeur van het Italiaanse Lebez. Lebez staat bekend om haar vrolijke stationery voor jong en oud. Het bedrijf bestaat al 75 jaar, biedt een goede prijs/kwaliteit en speelt in op de modetrends van dit moment!

  • Brunnen is een Duitse leverancier in de kantoor artikelen branche met leuke papier en schrijfwaren en mooie Back to school lijnen. 

  • Blossombs is een ECO leverancier in biologische bloem zaadbommen, gemaakt op een sociale werkplaats in Breda. 

  • Bambook is een leverancier in de duurzame uitwisbare notitiboeken, bedacht en gemaakt in Nederland, op een sociale werkplaats in Ede, voor elk verkocht boek wordt een boom geplaatst in Madagaskar.

  • RainbowDesign is bekend van de knuffels zoals Rupsje nooitgenoeg, Paddington, Hazeltje, raad eens hoeveel ik van je hou, PieterKonijn, Dribbel, Elmer, etc.

    Alle producten zijn natuurlijk terug te vinden op deze site! Kijk lekker rond, vraag een inlogcode aan (als winkelier) om zeer eenvoudig te bestellen!

En mocht je zin hebben; like de facebook pagina of volg ons op Instagram.

Alex Punt en Marieke Konings

Alex: 06 44275567 / Marieke: 06 45272960 / info@kingspoint.nl